Fredag 😃💐

Försökte intala Wille att sova till 10 i morse hahaha kvart över 6 vaknade han och skrĂ€mde livet av Andre som stod och borsta tĂ€nderna ;) 
Tog mitt tÀcke och gick ut pÄ soffan sen satt vi dÀr och mös till halv nio, ja jag kanske slumrade till lite i mellanÄt ocksÄ ;)

Upp och sÀtta fart pÄ dagen, gick ner pÄ lekplatsen och grÀvde, gunga, sprang och Äkte ruchkana. Upp och dammsuga och börja pÄ lunchen, sen var det lÀggdags för den lille och jag slÀngde mig pÄ soffan.

Har pysslat och lekt lite tills Andre kom hem frĂ„n jobb sen var det dags för mĂ„nadens storhandling. Skönt nĂ€r kyl och frys Ă€r fulla. Surt att jag inte fĂ„r lön för Ă€n pĂ„ mĂ„ndag, tur man överlever iallafall. 

I morgon Ă€r det HöganĂ€s marknad, fĂ„r se om vi Ă„ker dit beror lite pĂ„ vĂ€dret ocksĂ„ annars fĂ„r vi göra nĂ„tt annat innan jag ska jobba. 

Ska fortsĂ€tta putsa mina fönster tĂ€nkte jag sĂ„ jag kan lĂ€mna tillbaka den dĂ€r apparaten till mamma igen, bekvĂ€mt som tusan med en elektrisk sĂ„dandĂ€r ;) 

Wille sover som en stock, funderar pÄ att göra detsamma, packa in mina hÀnder i fotkrÀm och plasthandskar. Funkar riktigt bra för mina torra hÀnder, för dem Àr extremt torra. TvÀttar hÀnderna hela tiden och sen handsprit pÄ jobb gör inte det bÀttre. Efter en kvÀll pÄ jobb brukar mina hÀnder svida och va spruckna sÄ en kollega till mig sa jag skulle testa att smörja in mig med en jÀtte fet krÀm (fotkrÀm fick det bli) och sen pÄ med handskar och sen sova med det. JodÄ jag sov gott och hÀnderna var extremt mjuka sÄ satsar pÄ det i natt med!

Natti!





Kommentarer

Kommentera inlÀgget hÀr:

Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den )

Har du en blogg?:

Vad har du pÄ hjÀrtat ?:

Trackback
RSS 2.0