Tiden får gärna gå!

Igår kände jag mig verkligen som en zombi på jobb, var inte alls på hugget för något och ville bara tiden skulle gå.. Tråkigt när man känner så så kan bara hoppas det känns lite lättare idag. 

Lilleman vakna strax efter jag kom hem i natt, ville inte alls somna om och tillslut kom han in till oss och kröp upp till mig och gosa in sig, kan tro jag somna gott med min lille älskling vid min sida. Klockan 8 slog vi upp våra ögon och satte oss och åt frukost. Tänkte vi skulle försöka ta bort vällingen på morgonen då det blir så tätt inpå med frukost sen, än så länge går det bra sålänge vi går upp vid denna tiden. Problemet är bara att han inte riktigt verkar gilla frukost.. Får testa oss fram helt enkelt :)

Tänkte även när vi har semester till sommaren verkligen få han att gå på pottan, just nu vägrar han och inte helöer vill han sitta på toa.. Blöja är det som gäller. Vet inte riktigt hur vi ska göra känns som man tjatar ihjäl sig men det är kanske det ända sättet?!

Börja städa här hemma, skura hela badrum och kök och fasen vad fräscht här känns.. Får nog ta en riktigt röjning i alla andra rum också när jag har lite mer tid. Dammsugaren ska fram sen en dusch för min del och sen vidare till jobb. Längtar redan till torsdag då jag är ledig :)

Igår fixa Andre mina fälgar, kan säga att jag blev riktigt nöjd och det bästa av allt är att man bara kan ta bort allt om jag skulle ångra mig men det tror jag inte :) kanske ska plastidippa hela bilen också haha :) Aja, vi får se :) 





Kommentarer
Postat av: Sarah Norring

Vänta tills han själv är redo att släppa blöjan, lättast så. :)

2015-04-07 @ 20:59:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den )

Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat ?:

Trackback
RSS 2.0