Upp och ner

I morse vaknade jag tio minuter innan klockan ringde och stängde då av den eftersom jag ändå var vaken. Slumrade såklart till och hann drömma att det blåste så in i bomben ute så hela balkongrecket hade blåst bort och nedanför så stod personalen från ålderdomshemmet och försökte sätta upp en stolpe som skulle hindra deras garage från att blåsa iväg.
Jag skulle ut på balkongen och fick gå ut genom fönstret och jag var så rädd för att trilla ner. I min dröm var jag ju redan uppe och vaken så när jag väl vaknade på riktigt efter fem minuter så var jag duktigt förvirrad. Tänk vad man hinner drömma på så kort tid. Tänk om man hade kommit ihåg exakt vad man drömt om hela natten, snacka om att man hade varit mer än vaken när man väl skulle upp!

Iallafall så blev det en stressig morgon på jobb, mycket att göra och vi alla sprang som skollade råttor för att hinna klara i tid. Jag var duktigt slut redan vid lunch.
Andre och Wille kom och mötte upp mig på jobb och precis när vi närma oss hemmet så somnade lillen så det fick bli en extra promenad. 
Jag var helt slut när vi väl kom hem och resten av familjen likaså eftersom dom då hade varit ute i tre timmar nästan.
Frisk luft är iallafall bra :) 

Just nu önskar jag att vi hade en tvkabel till tvn i sovrummet, jag hade lätt kunnat bäddat ner mig och bara halv glo på melodifestivalen men istället får vi va placerade i soffan. Lär bli en tidig kväll för min del ändå eftersom det är jobb i morgon också.

I morgon får vi väl skaffa den där sladden så vi kan slänga oss i sängen. Jag har aldrig tyckt om att titta på tv när jag gått o lagt mig men helt plötsligt så hade det varit såå himla skönt! Ibland förändras saker utan att man förstår hur!

Vad har ni gjort i helgen ? Något skoj kanske ? :)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den )

Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat ?:

Trackback
RSS 2.0