Ris och ros

Klev upp ur sängen klockan 8 i morse, fixade välling och ny blöja till den lille och sen tänkte jag att vi bara skulle gå in i sängen och mysa lite, efter lite klättring och bus så somnade vi båda två till halv 11!!! 
Jisses, halva dagen gått men så skönt, får verkligen ta vara på de där stunderna numera. 

Upp och gjorde oss klara och sen körde vi hem till Sara och det tog inte lång tid innan lilleman började jaga katterna och sen röjde han på där hemma. Känns så otroligt skönt att han känner sig som hemma när vi är borta & att han kan känns tillit till en annan person är underbart ! 

Det blev ett dyrt besök hos henne kan jag säga, parkeringsböter! Jippie!! 
Bara att betala och se glad ut, precis detta som behövdes denna månaden men får ju skylla mig själv som inte öppnar ögonen och läser skyltar ! 

Hade ändå en trevlig dag hemma hos henne och när vi väl kom hem så var det bara att fixa ihop lite middag och sen kom Andre hem med lite gotte och blommor ! Hör på den ni :) 
Inte ofta man blir uppvaktad med blommor nu förtiden men oj vad man uppskattar det där när det väl kommer, nu slipper jag springa med en purjolök på maxi och låssas som det är en blomma haha :) 

Snart sängdags för min del, ska bli underbart ! Jag hoppas att morgondagen går i raketfart !

Hej på er !



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den )

Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat ?:

Trackback
RSS 2.0