Hjärtan

Just nu är soffan min bästa vän, är helt slut i hela kroppen men så mycket som har blivit gjort idag alltså, det känns super!
Städat, putsat fönster, tvättat, varit ute på promenad i strålande sol, handlat, lagat mat, nattat lilleman och nu är det bara jag ovh soffan :) ja, min gubbe också såklart haha ;)

I morgon är det en hel del som ska göras även då och jag hoppas det är fint väder då med så vi kan ut och traska, kanske ska ta oss en tur till pålsjöskog då istället :) 

Igår trodde jag det var fredag och idag har jag varit bombsäker på att det varit lördag. Positiva är ju att helgen blir längre :)

Alla hjärtans dag är det ju också, hade jag nästan glömt, vi valde att inte fira det med en massa blommor och tjosan. Jag tycket det är så mycket roligare att få blommor när jag inte har en aning om det. Självklart är det ju alltid kul att fira en sådan här dag men ja, just detta året hoppa vi över det :)

Glad alls hjärtans dag till er där ute iallafall och trevlig helg :)


Inte lätt när man ska sätta sig ner och inte förstår varför det känns konstigt i rumpan haha ;) Goa unge !


Nu var det inte kul längre, fick ju hjälpa han av från grytan han hade hamnat i :)


Kommentarer
Postat av: Tess

Har också tvättat fönster idag :-) iaf på bottenvåningen. Får ta de andra senare. Duktiga vi är.. Naaaw lille killen, ser inte alls skönt ut med kastrull på baken :-)

2014-02-14 @ 23:43:43
URL: http://inheels.blogg.se
Postat av: Tess

Jag tar alltid och torkar efter med tidningspapper. Bästa :-) typ maxibladet eller något som man knycklar ihopa ! Ett litet tips. Ja hon går och pillar sig i munnen heeeela tiden på båda sidor men kan inte se eller känna några kindtänder.. Men febern är på henne så därför hon är så.. Hennes pappa har inte varit hemma på hela dagen så jag är lagom slut i rutan nu.. :-/ matvägrar gör hon med litegrann

2014-02-15 @ 18:12:43
URL: http://inheels.blogg.se
Postat av: Tess

Ja precis.. Vad använder du och tvättar med?
Jag har sån fönsterputs tjosan från Kärcher med tillhörande medel osv.. Skitbra. Mest för våra fönster öppnas inåt och blir så blött annars.. Men drar med skrapa och sedan de sista lilla på fönstret brukar jag dra med tidningspapper eller om där blir en liten rand. Strålande resultat :-)

2014-02-15 @ 19:06:39
URL: http://inheels.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den )

Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat ?:

Trackback
RSS 2.0