Ingenting att göra

Härligt väder det är idag, kanske ska börja dagen med en promenad fast denna gången ska jag dock ha mindre kläder på mig!

Börjar tycka det är dö tråkigt att bara gå hemma nu, har ju ingenting att göra längre så det är tur man ska jobba i morgon faktiskt :)

Förstår inte de personer som är typ arbetslösa eller något annat som gör att de går hemma, hur orkar man ? jag hade ju fått panik tillslut en annan sak om man är mamma ledig självklart eftersom man då antagligen har fullt upp med att umgås med sitt barn liksom.

ett ställe där jag aldrig hade klarat av att jobba är ute på Familia i Hyllinge, så många gånger man har varit där efter löning men nästan inget folk där, inte konstigt eftersom det inte är många butiker som lockar längre tycker jag iaf. Skönt att åka dit någon gång eftersom där är just mindre folk och man skipper trängas och man slipper stå i långa köer. Men hade jag jobbat där så hade jag fått panik för att jag inte hade haft så myckt att göra. Ibland är det skönt att det är lugnt på sitt jobb men dock inte allt för ofta , tycker jag iaf!!

nej här ska jag bannemig inte sitta längre :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den )

Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat ?:

Trackback
RSS 2.0