Måste chansa för att komma någonstans!!

Idag hade jag bokat in en tvätt tid mellan 06 och 10 som vanligt, brukar vara skit segt att gå upp den tiden men det är skönt när det väl är över så man har hela dagen framför sig. Idag var det dock väldigt väldigt mycket segare än det brukar kan bero på att jag var uppe tidigt igår också men halv 7 klev jag upp och gick ut till tvättstugan, sov mellan varven så är ändå hyfsat pigg nu.

Ska strax göra mig klar också och sen åka hem till Mormor och sen i eftermiddag ska jag träffa Sara ;) Idag är också en stor dag, ska ringa till mitt städjobb och säga upp mig eftersom jag vet att jag inte kommer gå tillbaka dit nu när jag jobbar på sjukhuset liksom men ändå så känns det jätte nervöst och det knyter sig i magen varje gång jag tänker nu ska jag lyfta telefonen, fattar inte varför jag ska ju bara säga att jag aldrig mer kommer liksom och dem vet ju om det inerst inne att denna dagen var nära liksom.

Men det är ändå en trygghet att ha ett fastjobb fast det är en skit lön osv. men fan man måste chansa här i livet för att komma någonstans så är det bara!!
Har redan kommit så här långt liksom och jag får tänka på mina lönespecifikationer där jag i början hade en lön på 13,14,15,16 och till och med 18 och sen helt plötsligt var det nere på 10,9,8,7 och det borde vara åt andra hållet faktiskt trots att jag bara är städerska liksom så bye bye åt det och nu ska jag bara se nya möjligheter istället :)

Ni får följa det här hur det går hihi ;)

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den )

Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat ?:

Trackback
RSS 2.0