Hur det kommer se ut om 20 år, har du tänkt på..

Har ni tänkt på detta, när ni var små och där kom ut en ny film typ, disney eller något av Astrid Lindgren som iallafall jag tyckte om när jag var liten, så åkte dina föräldrar iväg och köpte denna videofilm eller hyrde den i videobutiken.
Spelade du nintendo eller annat tvspel kunde du till och med hyra spel till dessa.

Idag när ett barn vill se en film så kan du antingen gå ner till videoaffären (heter det så fortfarande?) och hyra den DVD eller BLUERAY film som du vill se eller så kan dina föräldrar sätta sig vid sin data, gå in på någon sida och tanka ner filmen, lägga över den på ett USB minne och stoppa det i tvn så kan du se din film, även om filmen var populär när vi var små. Ett annat alternativ är att du också kan tanka ner den och stoppa en sladd i tvn och vips så kan du se din film på bara 3 sekunder.

Tänk egentligen som det har förändrats, hur mycket enklare det är idag att få tag i saker även om det är olagligt så gör vi det. Vill du ha en CD skiva behöver du inte ens gå till affären och köpa hela albumen utan kan sätta dig vid en data.

Ibland kan jag undra vad kommer efter detta, hur kommer det se ut om 20 år till och kommer man själv hänga med när allting förändras som det säkert kommer att göra. Allt lär styras av en massa el prylar och det kommer säkert komma något värre och häftigare än 3D tv som är tunn som en tråd.
Hur kommer våra bilar se ut ? Du kanske inte ens behöver köra dem själv längre, du kanske inte ens kör utan den kanske kommer fram på anant sätt, bensinen lär kosta skjortan och elbilen kommer ta över ??

Har ni tänkt på detta innan ? Även om man har det i huvudet så är det absolut inget man går och grubblar på varje dag men när man väl skänker det en tanke så är det sjukt, riktigt sjukt att det har utvecklats så mycket som det har bara på några år liksom och mer lär det säkert komma också.

Bara en diskution vi hade på jobb som jag tyckte kunde passa att ta upp här ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den )

Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat ?:

Trackback
RSS 2.0