Regnar bort

Måndagen håller på att regna bort, bokstavligt talat ! Vilket skit väder det blev idag, tur jag inte jobbar i detta men vad jag har förstått så ska det fortsätta såhär resten av veckan så jag lär väl också få stå ut med det.

I förmiddags så gick jag och Wille ut på en promenad, var tvungen att se så jag faktiskt fixade det och det gjorde jag och den lille fick leka av sig på lekplatsen. Han får mitt hjärta att hoppa över ett slag ett antal gånger haha.. Åker på mage ner för rutschkanan, klättrar på allt och lite till. Jätte roligt att se faktiskt men ni med egna barn förstår nog att man blir lite rädd ibland. Kan bara tänka mig hur de har det på dagis haha :)

Vi tog oss en lång middagslur båda två, herregud vad skönt det var :) speciellt nr man inte sov så bra i natt. Wille kom in till oss någon gång i morse, han somna som en stock sidan om mig och bredde ut sig så jag vakna av att jag låg utanför sängen med halva kroppen. Bara att flytta in ungen och försöka sova lite till :)

I morgon är vi lediga & vad vi ska göra det vet jag faktiskt inte. Jag känner mig trött fortfarande, vet inte om dr beror på infektionen jag haft eller penicillinet, tur det är slut på onsdag iaf ! 
Vi får väl ta dagen som den kommer men är det sånt här tråkigt väder så kommer dagen bli väldigt lång.

Ha en bra kväll :)

Jag skulle bara hänga klart tvätten & kommer tillbaka in och Wille har tagit hela sängen. Var bara att försöka åla sig ner där sidan om så jag också fick sova middag ! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den )

Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat ?:

Trackback
RSS 2.0