Finaste :)

Idag har Wille fått mysa med Josefin och jag har äntligen fått träffa min fina vän, var alldeles för längesedan så det har varit en bra eftermiddag/kväll :)

Lilleman sover gott och resten av familjen ska också krypa ner och stänga ögonen när som helst, i morgon ska vi upp tidigt har redan informerat Wille om att vi inte kan ta någon sovmorgon då, hoppas han förstod mig haha :)

Det finns en människa som står mig så nära och som är den systern som jag aldrig fick av mina föräldrar. Denna människa är den finaste som finns, som gör mig så otroligt glad och att veta att detta kommer vara Willes gudmor gör mig så stolt! Fina Sarah, tack för att du finns och tack för att du är du ❤


Kommentarer
Postat av: Tess

Hmm ska kolla på det sedan :-) men lite lutning är där som sagt men de gör ingenting. Ska vända på innerfodret idag, lite för varmt för tjejen med den lurviga sidan nu tror jag. Hon är alltid så varm.
Ja, men jag är med ute när hon sover, igår satt jag på en filt och läste under tiden. Vår balkongdörr har de gjort inbrott i för ett par år sedan så den är igenskruvad, har inte fixat den eftersom vi ska renovera där. Men ja, hon kan stå där med men blir så himla varmt där ute :)
Men skönt att man själv får ut och njuta i solen..
Härligt ! :-) äntligen är väll våren här

2013-04-17 @ 06:39:57
URL: http://inheels.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den )

Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat ?:

Trackback
RSS 2.0