04.20

04.20 vaknade Wille, pigg som en lärka och började snacka och buss och köra bärgaren i huvudet på mig, konstigt nog kände jag mig pigg så tänkte att klockan var väl 06-07 något men icke, nät jag såg vad klockan var så fick han minsann bli nerbäddad igen & när det väl var dags att gå upp så sov han som en stock så tyckte det var bättre att han fick va hemma med mig under förmiddagen än att va på förskolan några timmar. Jag fick min sömn iaf :) 
Vi har städat och fixat här hemma, gjort ahlgrensbilar pannacotta hela dagen typ, vilken succé, det hördes bara mm, mmm, mmmm under tiden vi åt haha :) roligt att se!

Paketet jag väntade på kom idag, vilken tur för det är ju idag gubben min fyller år. Tog vagnen oc promenerade bort och hämta både det och ett paket till. Var skönt med en promenad faktiskt fast det var kallt. Hem och gjorde ordning lite middag och strax efter vi ätit kom Svärföräldrarna hit. 

Wille sover, vi ligger i soffan. Otroligt skönt! I morgon är det jobb för min del, bara i två dagar sen är jag lång ledig. Ser jag fram emot även om vi har att göra :) 





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den )

Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat ?:

Trackback
RSS 2.0