50 shades of grey

50 shades of grey, ännu en gång har jag blivit helt såld. Böckerna var riktigt bra, så bra att jag läste ut alla tre böcker på fyra dagar. Jag målade upp en bild på hur mr grey såg ut, hur Anastasia steel såg ut och allt annat däromkring.
Det kändes ett tag son jag levde i min egen värld och var så uppslukad av dessa böcker också kom filmen.

Jag förvänta mig att jag skulle bli besviken, att det inte alls skulle vara som jag hade föreställt mig men oj så fel jag hade. Direkt när filmen började satt man med det där fåniga leendet och önska att man fick vara med i filmen, haha alltså va löjlig jag känner mig när jag skriver detta men det är ju så det är. :)
Dessa två timmar gick i raketfart och när det väl var slut så ville jag se mer. Jag hade kunnat köpa mig en biljett till och se den igen, och igen och igen. Återigen är jag helt såld. Så himla bra och jag längtar tills nästa film släpps ! :)

Innan filmen var jag och Sarah och åt på telegrafen, även där gick tiden så snabbt. Vi snacka på om allt mellan himmel och gjord, otroligt skönt.

Hela kvällen gick så snabbt & det kändes som jag inte riktigt var klar med det hela när jag kom hem. Men bättre att sluta kvällen på topp :)

Idag, alla hjärtans dag. Normalt så brukar vi inte göra så mkt av denna dagen men ändå är det rätt kul. När man är singel sitter man och drömmer om en pojkvän som ger en blommor och kärlek men sen när man väl har det så tänker man mer att det inte spelar så stor roll, konstigt hur man kan fungera egentligen men det är roligt att ge och få det tycker jag iaf :) jag fick min älskade tröja från odd molly som jag spanat på så länge nu, andre fick ett par mjukisbyxor från betterbodies och Wille fick bäraren :) alla nöjda och glada. 
Passade på att köpa lite annat också till Andre i födelsedagspresent eftersom han fyller år pp tisdag, hoppas det blir bra och att jag även hinner få hem hans paket som jag beställde på nätet :)

Wille ska sova middag och jag ska in i duschen, sen är det jobb som gäller. Hoppas helgen går fort :) 



Kommentarer
Postat av: Hilajna

Åh jag älskade filmen, känner som du, vill se den igen och igen och igen .. Och gärna 10 gånger till! :)

Svar: Ja den var verkligen bra :) funderar nästan på om jag ska köpa mig en biljett till haha :)
Helena ☆

2015-02-16 @ 23:36:04
URL: http://Helenaskog.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den )

Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat ?:

Trackback
RSS 2.0