La petit

Äntligen fick jag sova, behövde verkligen det. När jag vaknade var det bara att fixa iordning middag till Wille och få han att sova eftersom vi skulle iväg på eftermiddagen. Han somnade efter knappt 5 minuter, tummen upp för det :)

Åkte ner till la petit och mötte upp mamma, Jonny, mormor och mormors syster. Mormor fyller år idag så var för henne vi var ute och för Andre. Riktigt god mat och mätt så jag hade kunnat somna blev jag. Skönt också att äta lite tidigare sådär då det inte är mkt folk och Wille kunde springa runt. Känns som folk är mer fina när det är på kvällen och jag kan förstå det. Många kanske går ut för att få en mysig stund tillsammans och inte vill ha ett barn springandes omkring.. Dock får man acceptera, tycker jag!

Aja, trevlig eftermiddag och när vi kom hem satte jag igång och började baka inför kalaset i morgon. Håller tummarna att det smakar bra. Mina kärleksmums blev inte alls bra, får göra om i morgon. Hitta ett annat recept som jag tyckte lät bättre än det jag och sen hade det varit en fördel om ugnen funka som den skulle. Aja, det gör den kanske men ibland känns det som det tar dubbelt så lång tid i vår ugn än vad det står i ett recept.

Eftersom vi åt tidigt idag så kurrar det till i magen nu, skicka iväg gubben o handla något ätbart till oss. Wille sover och jag ligger rak lång i soffan framför mello. 
Andre tycker det är skönt när jag jobbar varannan lördag så han slipper titta på det, undra varför haha ;)

Ha en bra helg! 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den )

Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat ?:

Trackback
RSS 2.0