Supercross !

gårdagen blev riktigt lyckad faktiskt :)

kom upp till göteborg vid 5 tiden tror jag det va gick runder i depåerna och kollade lite innan allt började, dom som körde hade ställt ut sina crossar, tyckte inte alls det va så speciellt intressant :P

Fick faktiskt rätt bra platser också fast stolen va obekväm .. fast hade vi suttit på andra sidan så hade det nog blivit lite häftigare bilder gissar jag på, inte så lätt o fota när det går så fort .

men det va riktigt fett och titta på och vilket ljud när dom började köra, Mmmm :) haha.. ja det lär nog bli fler gånger man går och kollar på sånt.

det ända negativa va att det blev svin kallt under kvällen kändes som vinter :/ Brr :( halv sov i bilen och va hemma vid halv 2 tiden och somna som en stock :)

och idag har det bara blivit lugnt, varit hos mormor och mamma & Jonny och sen hämtat sara och kört henne hem och sen tillbaka till dalhem , blev en runda på maxi också handlade chips och dipp :)

blev ingen kina mat idag som jag ville , fick bli pasta med ost sås va rätt gott det med :)

ska snart in till Sarah&Hans och snacka lite , träffa den andra sara också en runda lär det nog bli , vi får väl se vad jag orkar under kvällen.. känns dock inte som lördag alls =/ söndag i morgon får hoppas det händer lite mer då ..

ha en bra kväll :)








Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den )

Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat ?:

Trackback
RSS 2.0