6 /9

ska börja skriva lite om går dagen som inte alls blev som man hade tänkt sig, blev mycket bättre :)

Va hemma hos mamma och åt och lite sånt :) mega trevligt :) sen åkte vi hem till Hgs morbror pch satt och flabba lite och kolla fotboll, sverige vann :) Wiho :P åkte där ifrån och hem byta om och sen gick vi in till sarah och hans, Hans och Hg börja dricka öl haha :) men vi hade lika kul ändån, sen skulle sarah ner i syan och träffa Micki och Martin och en massa andra så jag hängde på , NYKTER :) skit skönt faktiskt..
men blev ändån en cider nere på crom, gratis e gott :) .. sen körde vi hem igen efter en timme typ , haha både Hg och Hans va lika fulla och hungriga, så blev en priog och sen gick vi hem, hahha va det roligaste jag sett på länge när han gick där med sina kryckor , Full :P haha.. ja kul va det iallafall :)

Vakna idag utav ett sms av sarah som undrade var hennes frukost blev av, hade ju lovat henne och bakat scones bara för jag gjorde det igår , men jag orka inte så gjorde ve mig och gick in till dom sen körde jag och sarah till bjuv och sen hem till henes mamma :) och sen blev det hem till dom igen.
wienerbröd och dammsugare fick vi utav hans föräldrar som kom förbi när jag va där:) Mmm :P

hämtade upp  min gubbe på adolfsberg och sen åkte vi och handla mat :) Kebab tallrik för min del och kebab rulle för hans del, världens största rulle haha :P gott va det men fy vad ont i magen jag har nu, borde inte ätat vitlöks dressing men det är ju så jäkla gott :)

skulle solat idag med va min tanke men det hann jag inte :P får ta det i morron efter jobb..

åh väntar bara på ett positivt svar denna veckan, hoppas så mycket !

Nu ska jag kolla film med min snutt om vi inte går in till sarah och Hans ett tag :) lär va ett jäkla springande där nu :) kul iallafall !

Hörs i morgon antar jag :)

Puss Hejs :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den )

Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat ?:

Trackback
RSS 2.0