massa gjort idag =)

kom hem lite tidigare igår från praktiken. skulle egentligen slutat 21.00 men fick gå redan vid halv 8 , skönt faktiskt att komma hem lite i tid :)

kom innan för dörren och vek lite tvätt och kolla blocket.se och hitta en byrå, en sån smal malm byrå som kan passa bra på toan, 300 spänn så vi ringde som idioter , där va en annan tjej som skulle komma o kolla på den på torsdag men halv tio igår kväll körde vi ut till höganäs och köpte den :) självklart passa den inte på toaletten, den va ju för bred så just nu står den i hallen. och där passar den rätt bra så länge iallafall. nu ska vi bara få tag i en malm byrå som är brun/svart , en dubbel .. så får väl hålla utkik så ofta man kan efter en sådan.

idag var jag ledig, sov ut i morse och skönt var det. sen kom hg hem och det blev lite mat och duschande, efter det åkte vi ner till stan, jag skulle till doktorn ju,, kolla min mage :) skit bra doktor faktiskt. så nu hoppas jag att jag kommer få ett svar snart, bara en massa undersökningar som ska göraas först :) så rekomenderar er att gå till Citykliniken som ligger på söder :) skit bra är dom !

handlade lite innan okcås ute på city gross, eller ja det blev en hel del :) så får hoppas det räcker hela månaden :)

nu ska jag åter gå till tvn och smälta maten :) sen blir det hemma lagad milkshake :) gott gott :)
ledig i morron med, ska göra klar mitt arbete, träffa josefin, byta däck osv.

så får se om vi hörs i morn men ni får hålla utkik :)

Ciao !


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den )

Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat ?:

Trackback
RSS 2.0