nu blir det sängen , en ny dag i morgon :)

nu är det söndags kväll och här sitter jag , borde ligga i sängen just nu så jag inte är så jäkla trött i morgon så det blir bara att skriva det här inlägget och sen krypa ner under täcket :)

vaknade dock halv 3 idag vet inte hur jag kunde sova så länge, kan man skylla på cidern ?

jag och Hg stack ner i stan vid tio tiden och tog en cider och satt och snacka och sen tog vi bussen hem igen och satte på en johan falk film, skit bra va den också :) somnade välvid 4 något i natt så kanske daför man sov så länge idag.. ja jag vet inte , skit samma !

i morgon är det dags för skolan igen, kommer bli en tuff vecka då jag har lektion varje dag och tusen andra saker jag ska fixa plus en massa arbeten som ska vara klara.. suck ja ja det är bara att ta dagen som den kommer helt enkelt.

måste ringa min doktor också i morgonbitti och se om jag kan få en tid måste kolla upp det här med min mage, det funkar liksom inte längre att ha det så här och jag hoppas de undersöker det ordentligt så de inte gör som innan , klämmer lite och sen säger det är magkatarr så jag skriver ut några tabletter.. men nej inte denna gången hoppas jag !

skriver mer i morgon
godnatt!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den )

Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat ?:

Trackback
RSS 2.0