tuff dag med massa skoj :)

ja gud ja, mätt är jag :) precis käkat hemmalagad kebab tallrik :) sjukt gott va det åt som hästar båda två haha och nu är det ullared som gäller :) på Tv alltså, helt sjukt vad vissa hanlar fattar det inte :P

har varit igång hela dagen åkte till skolan lite innan 9 i morse och sen bar det ut iväg till city gross och pantade burkar och handlade en jäkla massa dricka :) sen åkte vi till biltema och sedan ut på rust och harald nyborg. när vi skulle köra där ifrån såg jag en lilja bil (sarahs jobb ) och där i satt lilla Rocky och väntade på sarah och micki haha :p så vi väntade på dom fick låna rocky så han fick åka med oss istaället och sedan åkte vi ut till påsjö skog och gick en lååååång runda . kom precis till bilen när det börja ös regna , tur vi hann iallafall. åkte hem, badade rocky för han va ju inte ren haha.. och sen åkte vi tre ut och hälsa på mammsen och kisen va ju bara de två som va hemma :) efter det lämnade vi rocky till en yrvaken Hans och sen stack vi och sola, PUH vad varmt !

blir lite tv till ikväll och sedan en dusch , lång dag i morgon :) sjukgymnast,skola och sedan jobb både idag och i morgon :)

ha det så bra.. hejhej :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den )

Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat ?:

Trackback
RSS 2.0