23 december & dagen innan julafton.

Färdig jobbat för i år , skönt är det med lite semester :)
igår hände typ ingenting, skulle sova en timme men blev många fler vaknade vid 4 och skulle ut på Väla med sara, mötte upp henne där ute och sen gick vi bort till systemet och handla lite gott gott :) träffa världens svin också, som trodde jag skulle hälsa på han hahha ! Fick frågan är du för fin för att hälsa och jag svara - Nej men hälsar inte på svin, sen gick jag .. fan bäst :) Mahaha :P

Körde och käka på ättekulla skit gott va det, körde hem sara till laröd och körde hem till Josefins syster, träffa självklart Josefin där ute och fixa mina naglar, va verkligen på tiden , som dom såg ut ! Men som tur är, är dom fina nu :)

Och idag, ja då jobbade man, körde hem till mormor stressa ner till stan, skulle ju till Catflash och färga håret eller ja, underhåret iallafall :) brunt blev det och finfint :) ska väl slänga i några slingor också nån dag snart :)
Satt där nerei typ 2 timmar om inte mer, va ju en väldans massa folk :)

Sen va det bara hem , käkade hämtade upp sara stack ut på väla , handla några julklappar till :) och sen bar det av till Maxi i Hyllinge för att handla mat till dom där hemma. yra runder där ett tag sen hem o lämna allt.
OCH sen jaaa då jävlar blev det stressigt, helt plötsligt hade ju Henke handlat julklapp till mig o sara och vi hade ju inte handlat nått till han, så ut på familia men nej dom hade stängt, antagligen för att det är dagen innan julafton.

så blev ut på väla hade värdlens ide om att handla en massa på Ikea, men dom hade också stängt som tur va hade väla öppet en halv timme till :) så vi hittade vad vi skulle iallfall :)
snart och lämna det tror jag, sen blir det väl hem och sova är ganska trött, men får se vad som händer :)

Julafton i morron, kul :) tiden har ju gått ganska fort egentligen och fy fan va kul man har haft detta året :)

Ajja nej får va lite social med sara nu :)

Puss & hej :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den )

Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat ?:

Trackback
RSS 2.0