Tillbaka igen :)

har hänt en hel del sen sist jag skrev här faktiskt, har varit en sommar med bara en massa jobb :)
Fick ju sommar jobb på hemvården i mörarp/ Påarp nu över sommaren, trodde först jag inte skulle tycka om det eftersom det egentligen va på ett vårdboende jag ville va på MEN jag hade fett mkt fel. Har trivts skit bra både med personalen jag jobbat med och vårdtagarna . så jag hoppas bara på att jag ska få mer där :) tar allt jag får helt enkelt :)

skulle ju också börja plugga till undersköterska men det gick ju inte, fullt över allt och dom tar bara in dom som inte har en gymnasieutbildning, hel skumt tycker jag =/ men men får väl se vad som häner med det .

Något som har varit lite tråkigt är ju att man knappt har träffat sina vänner men det kommer väl dagar som man får ta igen det :)

Och nu väntar jag bara på att sarah och hans ska få sin lägenhet så det kan bli nära och bra hem till dom haha :)

Aa nä får väl ta och skriva lite mer en annan dag ska sova nu så man orkar upp i morron. =/ hade helst sluppit men va fan :P

Ha det så bra allesamman :)




Kommentarer
Postat av: Anonym

så sööta ni e , :) Ska också börja uppdatera min blogg nu igen när hösten börjar komma, man sitter lite mer inne då , haha .. Men vi ses ju imorgon, och då blir vi typ grannaaaar , weehooww ! :) ÄLsk <3

2009-08-31 @ 23:21:58
URL: http://sarahnielsen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den )

Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat ?:

Trackback
RSS 2.0