Back in town

Jajamensan, nu är vi tillbaka i helsingborg och den kära lilla ettan, känns lite trångt när man haft ett helt hus i en vecka, det är till och med trångt när man ska sova, större lägenhet med större säng? ja tack!! Men det får dröja ett tag till först ska vi tjäna massa pengar och åka på semester och sen får vi väl se vad som händer :)

Denna måndagen började jag med en helkropps massage nere på electa i stan :) Hur underbart skönt som helst fast det gjorde svin ont i min rygg, några gånger till så tror jag att min rygg är helt okej igen :) Kände mig duktig sleten när jag kom ut, så åkte hem och skulle börja med mitt arbete, satt här med båda datorerna igång, böcker, papper och pärmar över allt och jag blev klar, skönt bara ett kvar!! Det får jag ta itu med i morgon innan det ska jobbas.

Full rulle nu denna veckan känns det som, massa plugg, skola, sjukhus, bjuvs burnouten, vallåkraträffen och jag vet inte allt ;) men kul är det iallafall :P

Ska faktiskt ta och rensa bland alla mina saker som hör till skolan, behöver ju inte ligga här när man inte behöver det längre.

det är vad jag ska göra ikväll !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den )

Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat ?:

Trackback
RSS 2.0