En människa som får mig att må bra!

Vad är det för väder vi får om dagarna, detta suger ju verkligen är det redan höst eller ??

Ena sekunden regnar det och andra skiner solen och det blir nästan lite varmt sen kommer det en massa regn igen, trötta mig!

Åkte iallafall hem till Mamma i morse som jag lovat henne, skulle ju ta hand om min katt ett tag eftersom dem skulle jobba länge, men tror ni hon reste sig ur sängen under den tiden jag avr där ?? Neeeej, hon sov så skönt men det gjorde inte mig någonting för jag hade de rätt skönt på soffan där med :) Åkte sedan och jobbade som varje tisdag, kom hem och sortera tvätten till i morgon och körde sedan ut till Sarah, hon höll på att storstäda så jag skulle itne stanna där så länge men vad hände, jo det blev ett tag ändå! Konstigt nog så kan jag inte bara stanna ett litet tag för det finns så mkt att snacka om hela tiden , men det gjorde inte mig någonting och jag hoppas hon blev klar med sin städning tillslut :) helt sjukt, varje gång jag träffar den där tjejen så mår jag sååå bra efteråt, det är verkligen skönt att känna att en människa kan få en att må bra :)

Just nu sitter jag bara här och slöar, ska snart sova tänkte jag så man kommer upp i morgon då vi ska tvätta, suck!! Ge mig en egen tvättmaskin, tack!

Nu ska jag återgå till mitt tv tittande, ha en fin kväll.


Kommentarer
Postat av: Anonym

de e tur vi har varandra :) vi får varandra att må bra !

2010-08-25 @ 10:01:36
URL: http://sarahnielsen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den )

Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat ?:

Trackback
RSS 2.0