Vissa dagar är bättre än andra!

Har precis kollat klart på en film som gick på 3:an , kanon bra faktiskt men man blev ju lite tårögd, kanske för att man är lite extra känslig vissa dagar, eller vad tror ni?

Just idag har varit en sådan dag, när man bara känner sig nere och orkar ingenting och det minsta som går fel blir man super ledsen över, det är riktigt jobbigt när det blir så här och man blir riktigt trött i hela kroppen, iallfall jag!

Började redan igår kväll, hade svårt för att sova, låg och tänkte på en massa saker som tillslut inte var några bra saker att tänka på när man ska sova, tårarna rann och jag ville bara sova, försökte tänka på något bra men det gick inte. Vaknade imorse utav regn och kände mig ganska sleten, satt bara och häcka framför tvn och datan innan jag åkte och jobba några timmar, åkte hem och satte mig här igen, orkade inte laga mat , orkade knappt gå runt i affären, mådde allmänt konstigt i hela mig, la mig i ett bad och slappna av ett tag men det hjälpte inte, öppna en chips påse som hade gått sönder så alla chipsen var sega, började undra varför allting bara kändes så meningslöst helt plötsligt..

Tänk att en liten chips påse kan få igång tankarna sådär, tårarna börja rinna igen och jag vet inte varför!!

Åkte och träffa Sarah och Martin, fick en pratstund med Sarah om allt mellan himmel och gjord, kändes skönt fast jag kände att jag stod där med ett leende som inte riktigt höll tills hon sa någonting som gjorde att allting vände och jag kände att där var någon som var glad för att jag fanns där! Tänk att en liten mening som : Jag är glad att vi pratar med varandra igen, kan göra..

Kom hem igen och kände mig lite bättre, har bara suttit här i soffan igen, känns meningslöst men vad ska man göra, vissa dagar är bättre än andra helt enkelt!

Snart ska jag gå och lägga mig och jag hoppas det inte blir som igår kväll, jag vill kunna somna och tänka på något kul, vakna och känna att denna dagen kommer bli bra, en sådan dag hoppas jag på i morgon!

Godnatt!

     

 

    


Kommentarer
Postat av: Anonym

awe bajsarn då :) Idag blir en bra dag , ses sen :)

2010-08-18 @ 10:59:02
URL: http://sarahnielsen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den )

Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat ?:

Trackback
RSS 2.0