Den stulna bilen kom tillbaka :):)

Så var det måndag igen och vilken helg det har varit, den har både varit bra och dålig så vi börjar med Fredagen helt enkelt, då var det ju först jobb, trött som attans var jag men jobbade på som sören ändå, sen hem och bara slappa lite i soffan innan älsklingen kom hem då åkte vi och köpte lite godis och pizza som vi skulle ha till vårt fredags mys till IDOL finalen vilket slutade skit bra, JAY vann ju självklart och har satt Helsingborg på kartan viket gillas skarpt :) röstade till och med 4 gånger på honom så lite hjälpte man till iaf :) Gick sen och la oss ganska tidigt eftersom vi var skit trötta båda två plus att vi skulle upp tidigt på lördagen.


Vi gick upp tidigt, gjorde oss klara för att åka till Andres jobb för att jobba lite och kommer ut på parekringen, där står vi som två idioter och undrar var fan hans bil är någonstans, jag parkerade ju sidan om honom på fredags kvällen men där var bara en tom plats, någon hade alltså snott hans bil!!
Blev att vi åkte till polsien och gjorde en anmälan och fixa o hade oss och tillslsut kom vi ut på hans jobb iallafall, var där några timmar och sen åkte vi hem för att fixa oss inför kalaset hemma hos hans mormor vilket var jätte trevligt som vanligt :) Fick mat och kakor MUMS :) efter det åkte vi till Åstorp och hem till Alex, han har ju köpt världens sötaste hund , en riktigt liten nallebjörn :) Alaska malamut eller hur det stavas :):) Blev så sugen på att skaffa en egen.

Vi började också snacka ganska så mycket om att det är dags för att flytta , vill inte bo här mer när man inte kan få lov att ha sina saker ifred, inte ens skrot kan man ställa utanför dörren för man blir av med det och det är skit tråkigt. Så nu är det dags att börja leta lägenhet, bryr mig inte om det inte är marklägenhet det är bara plus i kanten just nu annars får man leta efter det senare när man väl kommit här ifrån.

Söndagen gick jag också upp tidigt åkte och fixa lite med mormor :) och sen åkte vi ut till Andres jobb igen och där spendera vi hela dagen typ. Kom hem käkade, kolla tv och sen gick vi och la oss. klockan 00.00 ringer hans telefon, vaknade till liv på en halv sekund eftersom det var polisen som ringde, de hade hittat bilen som stod på maxis parkering i hylinge  och bilen var hel, konstigt nog så det var bara på med kläderna och köra dit och hämta bilen , var såå glad så kunde inte somna om när vi väl kom hem vilket resulterade i att jag sov liiite för länge idag, halv 1 gick jag upp men det får man ibland haha :)

Nu ska jag ta och göra mig klar, städa upp lite och sen ut på hans jobb igen :)

Ha en bra dag alla :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den )

Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat ?:

Trackback
RSS 2.0