Borde vara inlsåst, alltid!!

Tjena hallå.
Som ni märker blir det inte så bra uppdatering här längre, det beror på att jag har fullt upp typ hela tiden. Men igår var det lugnt , åkte hem till mamma efter jobb och satt där och bara tog det lugnt sedan åkte jag ut och hämta Rocky eftersom hans familj är slagna gul och blå typ =/ idioter finns det gott om, vissa personer borde vara inlåsta ALLTID!!
Gick iallafall en långrunda med honom och sen blev det lite mat här hemma och sen lämnade jag tillbaka honom. Somnade gott eftersom jag var dödstrött och vakna i morse ännu tröttare, på fel sida och kände bara för att gå och lägga mig igen men nej det var bara raka vägen  till jobb och då börjar tantafan som också jobbar där gapa på mig, blev bara så trött och gapa lite tillbaka, står inte där och tar skit från henne precis.
har hunnit få i mig lite mat och ska snart klä på mig och åka och handla paket till Andres pappa sen blir det jobb och ikväll lite kalas :) Så ser denna dagen ut och i morgon blir jobb och sen hem till mormor och torsdag ska jag ut och käka med mammsen :) sen jobb hela fredagen, ja ni märker själva har inte så mkt tid att vara hemma precis, försöker hinna med så mycket jag kan men ibland får man kläma in saker när det går.

Ska dricka upp min Redbull och sen sticka !

Tjatja !!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den )

Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat ?:

Trackback
RSS 2.0