Partykänslan kommer.

Äntligen Fredag :) skönt som faaan :) Jobbade som vanligt i morse och efter det åkte jag ut och hämta Sarah och Rocky och sen blev det Burger King men det var inte så gott som det såg ut på tv men men mätt blve man iallafall :) Har suttit här och flabbat hela dagen , käkat kakor och snackat ännu mer :) Sen var det dags för mig att köra till jobb och nu har jag precis kommit upp från ett långt skönt bad :)
Även denna kvällen är jag själv, tråkigt men ändå så jäkla skönt att bara vara för sig själv en stund . har lyssnat på musik på högsta volym och bara njutit :) haha! Men vill dock inte vara själv varje kväll !!


Även denna helgen börjar partykänslan komma, förra helgen räckte det att jag bara lyssna på musik så blev jag  fest sugen samma sak idag samtidigt som jag är skit trött men faan va kul det hade varit o bara sticka ut och röja haha :) Kanske får ta det någon helg snart helt enkelt :)
wii jag är riktigt på topp idag , piggnade nog till efter mitt bad haha :) Blir iallafall Idol ikväll så får vi väl se vad som händer i morgon :)

Ha en bra kväll allesammans :)

Tack Sarah för idag :)
Här har ni lite gamla bilder och titta på :)


 











Kommentarer
Postat av: Erlendlouise

I have surfed to your site accidentally and can not break away from it. It is really great!

2011-04-01 @ 08:08:29
URL: http://erlendlouise.blogfuture.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den )

Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat ?:

Trackback
RSS 2.0