Helsingborgs polisen - ett stort skämt!!

Idag ska jag träffa Sara ska bli riktigt skoj faktiskt som vanligt :) ska ut till Jysk och lite sånt där, måste egentligen inom mitt gamla jobb och lämna kläder och skor men får se vad jag hinner med !!

 

Såg i HD idag att det hade varit en bilbrand på Annerovägen på Dalhem, För er som inte vet så brukar sånt här skit nästan alltid hända på Dalhem tråkigt nog. Är det inte folk som gör inbrott i bilarna så är det någon som eldar ner dem.

Det roliga med det här är faktiskt att där står klart och tydligt att någon polis chef ber oss "allmänheten" att våga göra en anmälan.

HAHAHA säger jag till den där personen, kanske dags att börja prata med dina kollegor då ju. För när man väl ringer och säger vad som pågår får man tillsvar att "dem har tyvärr inte tid just nu" , vad är det för svar egentligen ? Förlåt att vi störde mitt i natten när ni har kafferast!!
Dem ber oss höra av oss när vi upptäcker något och när vi väl gör det så har dem ändå inte tid även om man står och håller fast tjuven själv, konstigt att folk börjar ta lagen i sina egna händer , Varför ? jo för Helsingborgs polisen är ett stort SKÄMT!!

Dem patrullerar här i Helsingborg med Polis skrivet i pannan och tror att dem är så sten hårda så ingen eller inget kan krossa dem och bara för att dem är poliser så har det ALLTID rätt vad dem än säger eller vad dem än gör. Självklart drar jag inte alla över en gräns men det är inte konstigt att det blir så mycket värre så fort polisen börjar lägga sig i tex. krogbråk och fotbolls matcher osv.
Dem finns väl för en anledning men vilken det vet inte jag iallafall!!

HÄÄÄÄÄRR kan ni läsa lite själva om vad som hänt och bilderna här nedan är tagna från HD.se hemsida.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den )

Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat ?:

Trackback
RSS 2.0