Ska man våga sig ut?

Är riktigt sugen på att ta på mig och gå ut och gå en runda fast borde jag göra det själv? Finns kanske en risk att man blir nerslagen ni undrar säkert var jag fick det ifrån men fick höra från en på jobb vars dotter hade blivit nerslagen på cykel och rånad klockan 10 på förmiddagen på en söndag. Hon låg medvetslös medans dem plocka på sig alla hennes saker plus cykla iväg på hennes cykel. Väldigt sjuka människor finns det i nuförtiden..

Man måste  ju kunna gå ut och gå en sväng men frågan är om man ska riskera det klart man kan försvara sig men kanske inte mot alla och kanske inte mot människor som kommer bakifrån. Hemska tanke egentligen att man snart inte ens kan gå ut mitt på dagen..

hemska tanke att man knappt kan gå ut och vara säker på kvällen men nu också på dagen. Tur vi flyttar från detta område snart men vem säger att det inte kan hända där vi ska bo?

Nej dags att komma på andra tankar, tänkte jag skulle kopplat in sladden i datan så jag kunde lyssna på musik genom stereon men av någon anledning fick jag inte rätt på det så det får va, får lyssna genom datan bara inte lika bra men det duger iaf!

ska snart bege mig också hoppas jag iallafall för jag börjar få dö tråkigt här hemma, känner suget för att göra något men jag vet inte vad nu menar jag inte gå ut och hitta på något utan göra något med mitt liv. Jag vill jobba på heltid så jag inte sitter här hemma och blir lat(are) snart sätts det i och för sig igång eftersom jag går på mitt vikariat men jag vill NU och vad gör jag när det är slut ?
Vad vill jag göra ? Läsa vidare? orkar man verkligen det redan nu? skolan är liksom inte min starka sida vi får nog helt enkelt se vad det leder till.




i morgon är det fredag iallafall och jag ska iväg och handla till kvällen med sara förhoppningsvis eftersom vi ska ha vin kväll hemma hos henne, är inte alls taggad till det men får hoppas att det ändrar sig tills i morgon. Inte ofta jag går ut en fredag men på något sätt känns det som att helgen blir längre eller vad tycker ni ??
Får se vad som annars sker i helgen, tar dagen som den kommer brukar bli bättre då :)

Tänkte på denna låten innan idag och en massa minnen kom upp, HÄRLIGT!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den )

Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat ?:

Trackback
RSS 2.0