Det handlar inte om så mycket

Julaträdet är äntligen på plats så nu luktar det gran i hela lägenheten :) dock funka inte lamporna så får köpa nya på fredag och då slänger jag upp lite bilder istället.

Nu hoppas jag bara att Rocky inte tror han är i skogen och kissar på granen Hahaha :p han titta på oss lite underligt när vi gjorde ve den ;) hihi
Det ska nog inte vara någon fara, mycket snack om den lilla jag vet men han är en del av vår vardag så därför dyker hans namn upp plus att hans mamma kan läsa lite om honom :) visst har jag en underbar vän som lånar ut sin vovve till oss ?? :) världens bästa faktiskt !!

Han låter dock som en trasig fiskebåt när han ligger o muttrar och skäller på det han nu hör utifrån haha ;) sånt får man leva med !!

Sängen nu ska ju trots allt upp tidigt i morgon igen, så är det när man har hund plus en sjuk man som jag hoppas blir frisk snart så jag kan få en ordentlig sov morgon :)
I natt hoppas jag att jag inte vaknar klockan 4 eller klockan 6 utan sover tills klockan ringer eller när jag får en blöt nos på kinden så jag är pigg när det ät dags att gå till jobb , i morgon är det kväll jag jobbar, från ett till tio puhhh men fredag e jag ledig så det ser jag fram emot väldigt mkt ..
Detta inlägget skulle inte handla om så mkt , det gör det inte heller men det blev lite längre än tänkt :p så har du läst så här långt ska du även veta att det nu är slut ;) natti !!


Kommentarer
Postat av: Sarah

Åh min älskade fiskebåt, mamma saknar dig <3 :) pussar i massor

2011-12-15 @ 10:16:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den )

Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat ?:

Trackback
RSS 2.0