Helgen börjar med

En bra start på helgen kan jag säga, gick up redan haöv 9 i morse, gick ut med hunden och gjorde mig klar och körde hem till mamma, jag behövde åka till väla för att gå in i en affär men hon hade en massa andra ideer så blev först familia sen väla och sen citygross, systemet och ica för att hämta några biljetter så har fått en massa gjort idag.
Kom hem för en timme sen och nu är jag lika rastlös igen, orkar inte bara sitta här hemma, ska snart iväg igen och handla lite som vi behöver, funderar på om jag ska ta en runda i skogen med hunden eller om jag ska ta en lång runda med honom när jag kommer hem..

Idag ska iallafall julgranen vara färdigställd så lär komma upp bild på den ikväll så ni får se så fin den blev :)

Kanske skulle baka lite för att hålla sig sysselsatt vi får helt enkelt se vad som följer med när jag handlar.

Nu är det inte heller många dagar kvar till det är julafton, kommer gå super fort sen blir det mys med familjerna hela helgen i princip och lite fest såklart :)

Måste hitta mig något att ha på mig till jul och nyår, nyår blir nog svårast, prova en klänning idag den var helt okej men nej den blir det nog inte, hitta inte så mycket mer men får väl ge mig ut igen , kanske mellandags rean om man orkar sig ut på den , puh! blir ju trött av bara tanken..
aahh det löser sig väl då..

på med jackan och in i bilen, tjaa!!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den )

Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat ?:

Trackback
RSS 2.0