Satsar till tusen!!!

Nu har jag bannemej bestämt mig för att ge järnet i några veckor, det är svårt som tusan men jag kan inte ha det så här längre.
Det var ett tag jag ville gå upp i vikt för att jag helt enkelt inte tycker att det är snyggt att vara jätte smal och därför ville jag hellre ha "lite att ta på" men nu när jag har det så vill jag bara ha bort det och det är snabbt som attans. Känner mig som en fet kossa varje gång jag kolla mig i speglen, kläderna sitter inget snyggt längre och allting tar dubbelt så lång tid så fort jag ska någonstans för att jag inte trivs i min kropp.
Jag hade kunnat skylla allt på min sambo eftersom jag ökade i vikt när jag träffade han, det blev många hemma kvällar och jämt något gott men jag tänker inte skylla på honom för han har ingenting med detta att göra utan det är bara JAG själv, det är bara jag som kan säga nej och hindra mig själv för att stoppa något i munnen som jag inte borde men det är inte så jäkla lätt när mat är gott och allt sött som godis, chips kakor och glass jag bara ÄLSKAR det.



Där är det svåra, jag har sagt tusen gånger jag måste ut och röra på mig, äta bättre och skippa det ädr som ger en "lite att ta i" det håller något dag och sen är jag tillbaka igen, jag faller så jäkla lätt så det är inte sant. Jag läser lite här och var om människor som verkar känna som jag gör men verkligen satsar stenhårt och jag vill ha deras energi , deras motivation och deras vilja så jag också kan göra det här.


Men någonstans så känner jag att nu får det vara nog, nu ska jag också satsa så jag också kan få lov att må toppen över mig själv för som alla vet gör man inte det ja då är det inte så himla lätt att vara glad och positiv heller. ett stort jäkla ÖRK på allt det här.


Men det är fan bara jag själv som kan göra något, jag kan gnälla hur mycket som helst men vem vill höra på det ?? Ingen!! Inte ens jag själv och jag hatar när folk bara gnäller en massa  utan att göra något åt saken istället så nu ska jag sätta fart.
Har länge spanat in lite saker på bodystore som jag lär inhandla ikväll så hoppas jag att jag får det så fort som möjligt, jag ska även få lite motion mer än vad jag redan får då alltså. Min crosstrainer står här i vardagsrummet och bara tar en massa plats så då kan jag lika bra använda den fast det är döö tradit att träna, speciellt själv. Jag behöver den där instruktören framför mig som motivation men att sätta mig på ett gym nu när det är "sommar" (kan inte riktigt kalla det för de än) det gör jag inte för jag lär inte gå dit när jag hellre sitter ute eller hittar på något. Så det är ett projekt som jag får ta tag i efter sommaren helt enkelt så nu får jag satsa på nuet istället och hur allting ser ut idag!


Jag har redan smygstartar lite måste jag säga men här behövs saker att äta istället för chips och glass för det är så lätt att falla tillbaka på det när man känner suget komma. Så efter helgen ska jag fanimej köra gärnet och jag vet att jag har min sambo sidan om mig som gärna gör mig sällskap vilket ger så mycket!!


Ahh skönt att få skriva av sig lite och jag vet att det säkert är många som sitter där och tänker att detta är helt ondöigt och att jag inte är tjock. Nej jag är inte tjock jag vet det men det dära "lilla extra" det var ingenting för mig så därför väljer jag att göra så här så kan det kvitta vad alla andra tycker och tänker faktiskt. Jag gör detta för min egen skull ingen annans och så är det bara!


Vi får väl se om jag lyckas !








Kommentarer
Postat av: Anonym

tycker du e finare som du är nu.. Men som du själv säger, trivs man inte i de så gör man inte ! Och då spelar de ingen roll om man e tjock , smal snygg eller ful för de e hur man själv känner. Jag får höra mycket att folk vill jag ska vara mullig för de är så dom sett mig hela mitt liv, men jag vill liksom inte vara så ! Jag vill vara som när jag var som smalast, då mådde jag som bäst. Pung slut ! Saknar dig bajsaaaaarn :)

2011-06-17 @ 19:07:27
URL: http://sarahnielsen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den )

Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat ?:

Trackback
RSS 2.0