Trots att jag var..

Har haft en mycket bra dag på jobb måste jag säga trots att det var lite att göra men det är ju faktiskt bara roligt och trots att jag var svin trött i morse så piggna jag till vilket jag absolut inte trodde, när klockan ringde hade jag inte sovit färdigt för 5 öre men det var bara att dra sig upp ur sängen och ändå var jag rätt tidigt på jobb idag med , najs :)
Dock känner jag nu att energin har gått ur mig, handlat har vi gjort och hunnit med både middag och dusch och klockan är strax innan 8 det har inte hänt på länge tycker annars så tickar klockan på som bara den och när jag väl gått ut från duschen så är den över 22 och det är fett tråkigt så iallafall därför ska jag nog krypa ner ganska tidigt idag !
I morgon är det Fredag och det är såå härligt :) Älskar fredagar faktiskt fast vi ska tvätta men det får man leva med. Annars i helgen har vi våra planer så får vi se vad som blir av och inte.
Ska gotta mig framför tvn nu en stund tyvärr är det dem gula gubbarna igång som jag tröttnat på rejält men André gillar det så why not ;P
De var allt för denna dagen :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den )

Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat ?:

Trackback
RSS 2.0