Detta går ju riktigt bra nu :)

Kan börja med att berätta om mitt möte jag hade idag med chefen på vård & omsorgs förvaltningen.
Det gick faktiskt väldigt bra måste jag säga även om jag hellre hade velat vara i ett annat hemtjänst distrikt men jag bryr mig inte så värst mycket om vilket då jag verkligen behöver mig ett jobb så därför tror jag att detta kommer bli super bra ändå.
Jag hoppas bara att mina referenser säger något bra så detta kan komma igång, lär ju ändå ta ett par veckor då det är medicin delegering och lyftteknik plus brevid gång jag ska gå igenom men sen så då jäklar ska det jobbas ;)
Jag hade bestämt mig för en lön jag ville ha men blev tre kronor mindre och det gör mig inte så mycket då det är mkt bättre än vad jag har idag, hennes min var ändå bäst när jag berätta hur mycket jag har i timmen på sjukhuset hon trodde seriöst jag skämta men tyvärr inte haha ;)
Får hålla mig i skinnet ett par dagar och se vad som händer nu !
•••••
Har nyss varit och handlat hem lite käk, gött har vi det fixat och nu sitter vi framför "Sveriges värsta bilförare" alltså helt seriöst, hur fan har dem ens fått körkort från första början ? Den personen på vägverket som har godkänt dem måste ju ha en skruv lös eller något haha :p en trycker full gas, en vet inte ens vilken pedal hon ska trycka på och en kör värre än en 85 årig gubbe med keps.
Trots detta så är det faktiskt väldigt roligt att sitta och titta på man får sig några goa skratt :)
En annan sak jag kan dela med mig av är att nu när jag har skippat CocaCola och en massa snacks var dag har gett resultat, visst det går sakta men 2 kilo är alltid 2 kilo och jag är nöjd får bara hoppas på att det fortsätter så :) kul när man ser att något resultat på vågen nu vill jag bara se resultat när jag klär på mig :p det kommer, det kommer ..
Fredag i morgon igen, denna veckan har gått skit fort tycker jag iallafall dock tycker jag att det har varit Januari nu hur länge som helst så det ska bli skönt när denna månaden är över.
I morgon ska jag hem till mormor under dagen och på kvällen blir det skruva bil eller ja kanske inte skruva men gå igenom den inför besiktningen på Lördag iaf.
Är så sugen på att sälja den och köpa något nytt, lite bättre, lite starkare och lite större men det får nog komma lite längre fram tror jag.
Nu ska jag tillbaka till mitt tv tittande !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den )

Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat ?:

Trackback
RSS 2.0