Kan aldrig få nog av nya skor!

Det är nästan farligt att sitta och surfa runt efter en massa skor, jag hade kunnat handlat hur mycket som helst men man får ju faktiskt tänka ett steg längre men något ska jag ha iallafall och ni får se det här sedan efter jag beställt dem :)

Idag blir det riktig fredags mys här hemma, har gottat oss med varsin pizza och äntligen ett glas cola , för idag har vi vår ät vad du vill dag och det måste man ha om man ska palla vara nyttiga på vardagarna för det är trots allt då vi inte ska proppa i oss massa sötsaker och dricka en massa läsk och hittlis har det gått bra förutom i Onsdags haha :p

Nästa vecka kör vi sten hårt eller jag iallafall, kan ju faktiskt bara prata om mig själv här och mina förväntningar på mig själv.
Men nu när det är fredag och helg så gottar vi i oss lite godis och annat gott till en bra film och kryper ner under filten och stannar här resten utav kvällen ;)
Myspys till max, måste även försöka vara vaken så länge jag kan så jag kan vända på dygnet och sova länge i morgon för i morgonkväll är det dags för lite jubb över natten och kan säga att jag redan nu längtar till söndag morgon så jag kan krypa ner i min sköna sängm usch det är lätt att bli en soffpotatis och latmask det måste ändras fort som bara fasiken men lättare sagt än gjort.

Får väl ta tag i allt på Måndag så har jag några dagar på mig att tagga upp mig själv ;) haha well well vi får se hur det går med det..

Ska kolla lite på tv nu bara och kom precis på är det idag det är gladiatorerna?? Kanske skulle kollat på det isåfall  :p

Ha en bra fredags kvälll!!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den )

Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat ?:

Trackback
RSS 2.0