Mitt första mål!

Hade så otroligt svårt för att somna igår, vet inte om det var för att jag gick upp halv 2 på dagen eller om det var för att jag låg och oroa mig för att vara ensam idag.
Vakna gjorde jag vid 8 , gjorde ve mig och gick bort till sjukhuset för att hämta mamma som var klar precis när jag slagit mig ner i stolen så var bara ta på sig jackan och ge sig iväg mot bilen igen och köra hem till henne.
Åt lite frukost och la oss i soffan och bara snacka en massa, jag blev så himla trött så jag åkte hem, har sjuk träningsvärk i min mage men har ingen aning om vad jag har gjort men det gå väl över.
André har åkt till Göteborg och jag känner mig ensam som bara den, även när han är på jobb så vet man ju att han kommer hem på kvällen och då är det absolut inte samma känsla som det är nu när jag vet att han inte kommer hem för än i morgon kväll.
Jag tror att det som hände igår med vår granne skrämde upp mig jävligt mycket, känner inte mig alls trygg att vara här hemma själv, har gått och känt så dörren är låst ca 3 gånger och jag kom hem för än en halv timme sen.
Ja riktigt obehagligt så ikväll packar jag min väska och sover på Sarah & Martins soffa så kan man förhoppningsvis slappna av lite iaf!
Får låta det gå några dagar så är säkert allt normalt igen.
Mitt första mål för detta året är att jag ska sluta äta ute, sluta hälla i mig en massa läsk och annat skit. Igår blev det Thaimat , min mage protestera så fick inte i mig så mycket men bra början va? Nää inte riktigt men dagen efter nyår är allt tillåtet enligt mig iaf ;)
Just nu sitter jag med en redbull framför mig, ingen bra början alls men får ta lite i taget helt enkelt det är alltid svårt att bara sluta med allt så pang bom men ska göra mitt bästa för att inte få i mig en massa skit, iallafall inte på vardagarna.
••••
Denna veckan är det även en hel del som händer och jag ska berätta allt för er men jag tar det när dagarna kommer så ni får hålla utkik helt enkelt :)
ska slänga mig på soffan en stund och hoppas på att jag itne somnar ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den )

Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat ?:

Trackback
RSS 2.0