Sommar och sol

Att vakna upp en sån här dag då solen skiner är nog det absolut bästa, man blir direkt så mycket piggare och energin på att göra saker är på max iallafall för min del.
Har vart igång sen jag klev upp ur sängen och har även hunnit med lite handling på konsum till i eftermiddag då vi får lite kaffe besök :)


När dem har åkt hem ska jag ta tag i vinden, se över allt skit vi har där uppe och se vad som kan kastas säljas eller sparas för tror jag rätt så är där rätt mycket, helt sjukt vad man kan samla på sig en massa saker.
likadant med kläder, hade verkligen inte skadat att rensa ur garderoben och verkligen göra sig av med det som inte passar och det som man inte använder längre så man lättare kan fylla på med nya saker.
Men jag är skit kass på sånt där, sist jag rensa ur min garderob så fyllde jag en papperspåse som sedan stod i hallen ett tag vilket resulterade i att jag gick och plocka ur påsen och tänkte men den kan ju komma till använding så åkte skiten in i garderoben igen, tror ni jag har använt det ? nääe inte direkt :p


Nästa gång vi flyttar då jäklar ska jag ta mig i kragen och verkligen rensa så de så!!


Jag längtar verkligen till Våren/sommaren just nu, bara kunna sätta sig där ute i bikini med något kallt och dricka och bara njuta eller bara åka ner till stranden och ta en glass, slippa ta på sig en himla massa kläder bara för att man ska gå ut, kunna sätta sig på hampan och ta en is kall cider eller öl, mmmm såå härligt :)
men det är kul att ha någonting att längta till då ser man fram emot det mycket mycket mer.




Ser det inte härligt ut ? :):)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den )

Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat ?:

Trackback
RSS 2.0