Tårarna tar aldrig slut!

Äntligen har man hamnat i soffan, så skönt.
Har varit igång hela dagen vilket har varit riktigt härligt, hjälpt mamma med lite saker hemma hos henne, varit på systemet osv.
Ikväll sätter vi igång filmen "Jag saknar dig", har hört mkt om att den ska vara bra och även sorglig så jag lär säkert fälla några tårar som jag alltid gör när det är sorgligt eller till och med när det är lyckligt, tex. Extreme Home Makeover haha vilken nörd man är, men dem blir glada över sitt nya hus och här sitter man framför tvn och gråter för deras lycka ;)
Jag glömmer aldrig när jag satt och kollade på Cityakuten och Mark dog i cancer med sin fru och dotter vid sin sida i en säng i ett strand hus, ja jävlar i havet vad jag bölade, till och med en stund efter , jag kunde verkligen inte sluta. Det avsnittet var även det bästa någonsin!
Ett annat film tips jag kan ge er är " I taket lyser stjärnorna" , även den är så jädrans bra, handlar om att mamman i familjen får cancer och man får följa det som mamman, dottern & mormorn går igenom!
Detta är en sån film som man verkligen kan sätta sig in i för det som händer kan hända en själv.
Jag & Sarah såg den på bio, jag satt och försökte hålla in mina tårar samtidigt som man hörde alla andra i salongen snyfta , jag knep ihop så mycket jag bara kunde men tårarna bara rann & när jag vänder mig om och tittar på sarah så bara släppte allt och där satt vi två & grät som bara den, haha rätt roligt när man tänker tilbaka på det.
Men är det en film ni inte har sett så se den!
Känsnligt kan man verkligen säga att jag är iallafall när det gäller sådana här saker! ;)
Kanske inte är ensam om det heller , eller ?? :)
Morötterna & gurk stavarna ligger och väntar i kylen tillsammans med dippan men det väntar vi en stund till med innan vi gottar i oss.
Ha en trevlig Fredags kväll !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den )

Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat ?:

Trackback
RSS 2.0