What to do?

Idag slog jag nog rekord, duschade och gjorde ve mig på mindre än en timme wiho vet inte ens när det hände sist, går alltid och lullar runder en massa så det drar ut på tiden haha men idag var jag banne mig snabb.
Bilen skulle på besiktning och den gick rakt igenom SKIT BRA :)
trodde faktiskt inte det först då han jag fick var väldigt petig men det är ju egentligen bara bra så man får svart på vitt att det inte är något fel på den och det var det inte heller så var bara att tuta och köra :)
Vi skulle till Väla men ångrade oss lika fort när vi såg alla bilar så fick bli en sväng till Höganäs istället fick med mig två Body butter hem, en cocos och en vanilj så nu luktar jag som en cocosnöt haha :p gillar egentligen inte den doften speciellt mkt men denna var perfekt då den var lite mildare i doften och faktiskt väldigt bra för min torra hud.
Möjligtvis så är dem från The Body Shop bättre men eftersom detta är första gången jag använder det så provar jag med det billiga alternativet ;)
Just nu ligger jag ner bäddad under filten fryser så in i fan och jag längtar verkligen till sommaren speciellt när jag hade allsång i bilen till Gyllene Tiders "Juni,Juli, Augusti" , tänk att få sitta nere på stranden och grilla och dricka gott i bara shorts och linne , solbrillor på och bara njuta till hundra Åhhhh det hade varit så härligt.
Det är bra att längta efter något då man ser fram emot det mycekt mer så får väl hålla kvar vid den tanken :)
samtidigt som jag ligger här så vill jag bara hitta på någonting men jag vet inte vad, vad finns det att göra egentligen ?
Säkert en mängd saker men jag kommer inte på ett skit och det suger, en lugn hemma kväll framför en film ja visst varför inte men jag vill göra någonting mer inte bara sitta här och häcka..
Lär väl komma på något lagom tills jag är trött och vill sova istället !!
Hoppas ni andra har en underbar lördag iaf :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den )

Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat ?:

Trackback
RSS 2.0