Ändrade planer

Kvällen blev inte alls som planerat efter Rocky hade åkt hem satte jag mig i soffan lite för bekvämt men i sista stund fick jag städat här hemma, kände mig lite ensam där ett tag och allting blev bara tråkigt kan även bero på att jag blev svin trött.

Slängde mig på soffan igen ner bäddad under filten och frös som bara den så vila lite framför tvn roa jag mig med under tiden andre var hos hans föräldrar och hem kom han med mc donalds mat och jag piggna till ordentligt så var lite sugen på den där ölen nere i stan ändå men vi kom aldrig så långt!

Titta på polis skolan 6 just nu och bara har det gött här hemma helt okej det också eller egentligen mer än okej :) känns att man har varit uppe tidigt nästan hela veckan och känns att man hat haft att göra så det ska bli skönt med en liten sov morgon i morgon :)

När vi väl vaknat blir det direkt ut på väla, först systemet för att handla lite gott att dricka till kvällen och sen in på väla för att köpa mig ett par nya jeans, får se om jag hittar några då jag tycker att alla sitter lite konstigt eller så är det bara min kropp som det är fel på..

Ser verkligen fram emot morgon dagen, hoppas även på att de flesta ligger hemma bakfylla i moron så väla inte svämmar över med folk dock har skattepengarna kommit in hos de flesta så förvånar mig inte om där är fullt ös ändå ;)

Nä nu ska jag fortsätta titta på denna filmen innan det är läggdags Godnatt på er :)


Kommentarer
Postat av: Sarah

Hahhaha Nämen Gud.. Hade kunnat se mig själv i en sån där mössa!! Snyggt! :)



Ja, jo jobbigt hade det nog varit o va bland massa fulla folk. Men jag menar, hur underbart är de inte o vakna upp o må hur bra som helst?! :)



Såg de inte blev ngn öl igår. Men hoppas ni får en trevlig kväll ikväll istället :)

2012-06-09 @ 11:14:23
URL: http://saarahnielsen.blogg.se/
Postat av: Sarah

Låter skit bra Helena!! :) ha en skit rolig kväll & bli inte FÖR full. Tänk på morgon dagen ;) haha

2012-06-09 @ 17:40:45
URL: http://saarahnielsen.blogg.se/
Postat av: Sarah

Bra :) hihi. Kul att prata med dig också!! Nä, jag vet inte. Känns som det ibland. Men säger du det så :) hoppas du har kul, fyllemaja :)

2012-06-09 @ 23:09:47
URL: http://saarahnielsen.blogg.se/
Postat av: Sarah

Håller med dig, men inte många som kan stå för sin åsikt i dagens läge, vilket jag tycker är synd. Detsamma :)

2012-06-09 @ 23:29:52
URL: http://saarahnielsen.blogg.se/
Postat av: Sarah

Have fuun :)

2012-06-09 @ 23:35:26
URL: http://saarahnielsen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den )

Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat ?:

Trackback
RSS 2.0