Mycket bättre :)

Fredag idag då och solen har hittat tillbaka och jag mår dessutom mycket bättre, jag är inte längre döv och allt börjar lätta lite nu, mycket skönt!
Dock inte helt frisk än men det tar sig iallafall, har svin ont i min rygg ovan på allt men det är väl inte så konstigt när man bara ligger ner hela tiden, en alvedon sen kanske man piggnar till lite..

Jag hoppas verkligen att vädret håller i sig såhär ett tag nu, hade varit skönt att få lite sommar iallafall annars kanske man skulle ta och boka in en resa i Augusti när vi båda är lediga, en vecka någonstans där det är varmt, det hade inte suttit helt fel inte :) vi får väl se hur det blir helt enkelt har ju ändå lite inbokat i sommar, både göteborg och stockholm så iväg kommer vi.

Och på tal om sommar så är det midsommar om en vecka och jag har fortfarande ingen aning om vad vi ska göra, jobbar ju till klockan 14 så därefter får vi väl allt hitta på något, lite mat ska det iallafall bli nypotatis, köttbullar, prinskorv, gräddfil, sill, gräslök och såklart jordgubbar :) den saken är ju klar men att ha något att göra sen hade ju inte varit helt fel direkt får väl se vad vi hittar på för något helt enkelt.

Är det någon mer än jag som fortfarande inte kan logga in med blogg.se appen??


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den )

Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat ?:

Trackback
RSS 2.0