Sovmorgon

Det var verkligen underbart skönt med sovmorgon idag, va helt slut efter gårdagen men inte så konstigt eftersom jag inte hållt igång sådär på länge nu.
Idag skulle jag egentligen vart ledig men eftersom de har ändrat våra schema för tredje gången så blev det jobb idag med men börjar ju inte för än halv 2, hade varit mycket skönare att få gå hem den tiden istället för att börja speciellt nu när det är fint väder också men som tur är så rullar rimmarna ganska så fort faktiskt.

Jag är så jäkla trött på den här hostan och näsan som antingen rinner eller täpper igen sig helt, jag vill bara att skiten ska försvinna nu så man kan må lite bra men tyvärr brukar det va som så att bli man förkyld vid denna årstiden så brukar det hålla i sig längre än vad det gör på vintern.

I morgon när jag är ledig ska jag ta tag i att städa här hemma, ordentligt. Det behövs verkligen, ibland önskar jag att det bara gjorde det av sig själv likaså med tvätten, rätt så tradit enligt mig!

Ska stoppa i mig lite mat och sådär nu innan det är dags att bege sig :)

Kommentarer
Postat av: Sarah

Ähh skit i tvätt o städ o ta Ullared istället ;) haha

2012-06-19 @ 20:04:35
URL: http://Saarahnielsen.blogg.se
Postat av: Sarah

Haha ja lite trevligare än tvätt o städ :) men de har du fått gjort läste jag, så då har du en underbar dag framför dig med skinande sol!! :D mn blir helt glad i hela kroppen! Haha :) hoppas detta håller i sig :)

2012-06-20 @ 06:13:11
URL: http://Saarahnielsen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den )

Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat ?:

Trackback
RSS 2.0