Var glad för någon annan skull!!!!

Det var ju ett himla gnäll om alla som ska ta studenten att dem är glada och lyckliga idag men arbetslösa i morgon och att det inte gör något om det regna för det är ändå ingen man känner och bla bla bla..

Jag blir så trött, varför kan man inte vara glad för någon annans skull tror säkert att när ni själva var framme på denna dagen så var ni också överlyckliga och hade super roligt och ville att hela världen skulle ha roligt med er för det var ju trotts allt ni som hade slutat skolan precis som det är dem som slutar idag så varför inte vara glad för deras skull då?

Som jag skrev innan det var den bästa dagen i mitt liv oh inte fan gick jag och tänkte på att " nej, jag kan inte ha kul för jag har inget jobb i morgon" , jag hade jobb när jag slutade så jag behövde inte tänka på det och även om jag inte hade haft ett jobb så hade jag nog ändå inte tänkt på något annat är att just njuta och ha det för jävla roligt den här dagen.

Ja jobb hade jag men jag ville inte börja jobba direkt, jag ville vara ledig och njuta av att just vara ledig för det tyckte jag att jag förtjäna och när man har varit det ja då kan man väl ta itu med resten sen. Blir bara så irriterad på folk som inte kan känna sig glad för någon annans skull och bara måste skriva sånda här saker, sen kanske det är på skoj inte vet jag men tycker ändå man kan knipa igen om man inte har något vettigt att komma med!!

Nu ska jag sluta tjata om detta med studenten men jag kan inte hjälpa det, lyckoruset från den dagen kan jag känna även idag så är det bara ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den )

Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat ?:

Trackback
RSS 2.0