Färga håret & massa annat

Äntligen beställt klipptid och även lite slingor ska det bli denna gången dock några veckors väntetid tid men det visste jag redan förhoppningsvis går dessa veckor snabbt iaf :)

Färgade mitt hår ljusare igår och JAAA ljusare blev det lite för mycket haha usch :/ ska leta fram mitt silver shampoo och sen om det blir bättre annars får det va som det är, herregud att jag aldrig lär mig, första gången jag färgar det hemma på väldigt många år och så blir det såhär mycket bättre att gå till en frisör. Det bästa med min frissa är att hon kommer ihåg även om man inte varit där på skit länge :)

Hädanefter är det hon som får ta hand om denna frisyren iaf och inte jag :) haha

Hoppa in och jobba några timmar i morgon, kommer bli skönt och jag ska ju inte göra det jag brukar heller så ska bli extra roligt :) sen är det för tusan fredag igen, här går det undan och det känns inget bra att jag knappt gjort något denna veckan men får väl ta igen det nästa :)

Jag är även så trött på mitt facket förbund, ingenting blir ju rätt med inbetalningar och den ena säger en sak och nästa en annan men äntligen verkade jag ha fått prata med en person som vet vad hon sysslar me iaf så nu hoppas jag att jag hamnat i rätt "grupp" så jag betalar vad jag ska betala.. Trötta mig hade varit lättare om de kunde dra det direkt på lönen men nej det går ju inte eftersom företaget inte har anmält det där.. Ja rörigt är det men jag hoppas det funkar nu iaf.

Även idagsitter jag här och är sugen på kanelbullar men jag bakar inte, var har min ork tagit vägen måste verkligen skärpa mig ocj få lite gjort de dagar då jag inte jobbar , det får bli mitt mål till nästa vecka :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den )

Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat ?:

Trackback
RSS 2.0