Ullared

Kom nyss innan för dörren och det har aldrig varit skönare, är så trött i mitt huvud i mina ben och min rygg.

Hämta mormor klockan sju i morse och vidare ut till mamma sen bar det iväg till Ullared, hade inget speciellt jag skulle handla men blev en hel del som fick följa med ändå som alltid där uppe. Är nöjd över mina inköp iallafall :)
Var hemma redan halv två igen så det gick minsann snabbt vilket var skönt för det blev mer och mer folk och mina hälar blev på körda lite då och då så det var inget kul längre.
Nästa gång tar jag med andre vilket blir om någon månad, handla lite julklappar och lite annat ;)

Jaja en timme på soffan nu iaf det är jag allt värd efter denna dagen :)


Kommentarer
Postat av: Saraah

Haha jag va SÅÅ nära på köra till Ullared innan idag bara för att köpa godis. Ville komma ut lite, men alla jobba så ingen kunde följa med mig! Haha :)

2012-10-17 @ 16:04:33
URL: http://saarahnielsen.blogg.se
Postat av: Saraah

Hahahaha jovisst, jag vill dit bara för handla lite gotte. Behöver röra på mig så lilleman vill komma ut :) sen får man ju passa på nu, sen har man inte samma möjlighet att dra iväg hur som helst. Ja jag håller med dig, man hade lätt kunnat dra dit själv men som du säger, resan dit & hem är dryg & tråkig. ;/

2012-10-17 @ 16:43:56
URL: http://saarahnielsen.blogg.se
Postat av: Saraah

Haha jo de är klart. Hela min släkt tyckte jag va dum i huvudet so. Körde upp till Malin i Älmhult men där hände inget där inte :) får ta med mig bb-väskan i bilen och så får jag såfall köra till närmaste sjukhus! Hahaha :) usch, trapporna har jag gett mig in på men min kropp pallar inte trycket. Idag är vi barnvakt till syster Louise hund så funderar på köra in till stan & gå lite där vid kärnan, där är så mysigt när de är mörkt :)

2012-10-17 @ 17:38:57
URL: http://saarahnielsen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den )

Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat ?:

Trackback
RSS 2.0