2013

I natt vaknade jag av att lilleman stod i fotänden av sin säng och snacka med Rocky som låg nedanför, rätt gulligt men kanske inte mitt i natten. Tog mer än tre timmar att få han att somna om, jag var så trött så tårarna spruta tillsist. Andre hjälpte så gott han kunde, stackaren fick inte sova mkt innan han skulle till jobb, till och med hunden verka lite sleten idag haha för det kan jag säga att jag är idag men ändå hyfsat pigg måste jag säga!

Blev en lång promenad med mamma & Jonny innan idag, Sarah kom o hämta sin lille hund och vi åkte till väla, käkade världens godaste kebabtallriked ris på tre spett & sen skulle vi gå i affärer, vi blev så mätta så vi strunta i det och åkte till svärföräldrarna istället. 

Lillfisen håller på att bli nattad, jag ska in i en dusch sen slänga mig på soffan!

Hoppas på en bättre natt så vi alla kan va utvilade till i morgon, någorlunda iallafall.

Kan inte riktigt förstå att det är nyår i morgon, det känns inte som att december är riktigt slut än. Det känns inte som att 2013 är riktigt slut än, kanske är min känsla så just för det har gått i raket fart hela året. Vår lille gosse  som nyss kom till oss har varit med i snart 10 månader, tänk att det inte är lång tid kvar tills han blir 1. 
Ibland skrämmer det mig att tiden verkligen går såhär snabbt, den får gärna sakta ner under nästa år så jag hinner med lite bättre. 
Tänk så mycket som kommer hända 2014, lillen ska börja på dagis, jag ska återgå till jobb ordentligt och en massa annat ska också göras. Detta året har varit det bästa, min älskade son kom till världen och visade mig vad kärlek var. Min otroligt fina sambo kan jag inte mes ord beskriva vad han betyder, så mycket tacksamhet jag känner för honom! 
Mina vänner som verkligen finns där, som förstår, som stöttar, som skrattar och som gråter med mig. Vad hade jag gjort utan er ?! 

Mot 2014 som jag tror kommer bli minst lika bra :) 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den )

Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat ?:

Trackback
RSS 2.0