Flitig

Flitiga Helena är i farten, städat hela lägenheten förutom vårt sovrum då eftersom lilleman ligger och sover så det kan jag ta i morgon, snabbt och enkelt. Dammsugningen och torka golv får också vänta till i morgon såklart men känns skönt man kommit en bit på vägen.
Just det här med städning, känns som jag inte hinner med det riktigt om dagarna. Kanske blir det lättare nu när lilleman kan följa efter mig om han hellre vill det än att sitta och leka, om inget annat får det ju göras på kvällstid eller på helgen! 

I morgon ska vi ut på väla och Ikea en snabb sväng är tanken, fixa sista julklapparna till familjen sen är vi klara med det, känns super! Förra året var jag ute på väla någon dag innan julafton för att handla till Andre, jisses med folk men det var tur jag visste vad jag skulle ha för inte kul att trängas och speciellt inte när man hade en stooor mage också :)

Kan inte riktigt förstå att det inte alls är långt kvar till julafton, kommer bli så mysigt. Lillemans första jul, kameran lär va framme stup i ett haha :) 
Helt sjukt så mycket bilder jag har på den lille men det är ju omöjligt att låta bli och det är fina minnen som följer med resten av livet. Hoppas man är lika flitig med fotograferandet när det gäller barn nummer två.

Ska sitta ner i fem minuter till sen ska jag allt hoppa i säng, undra om vi får sova till 8 i morgonbitti också ?! :)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den )

Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat ?:

Trackback
RSS 2.0