Från bra till dåligt

Våra kvällar ser ungefär likadana ut varje vardag kväll, jag brukar va slut efter dagen och Andre brukar var slut efter att ha jobbat. Vi brukar slänga oss på soffan och bara surfa runt på telefonerna och glo tv samtidigt, ibland pratar vi knappt med varandra men det är de dagar då vi båda är rätt slut. Detta är för min del så otroligt skönt, detta är mitt sett att varva ner & kunna gå igenom dagen i mina tankar i lugn & ro. Jag har alltid varit sån person som tänker en massa, ibland för mycket, på kvällarna när jag har gått och lagt mig. Ibland när det går lite för långt så kan jag komma in på såna tankar som gör mig arg, irriterad eller ledsen & det är då jag vänder och vrider på mig halva natten och knappt kan sova, riktigt jobbigt ibland. Det känns som man behöver en stund för sig själv varje kväll att bara få ta det lugnt, ibland bolla tankar med gubben sidan om mig och ibland bara få sitta och grubbla för sig själv! 

Det jag skulle komma fram till var, att när vi sitter här på kvällarna framför tvn så vill man ju gärna att det ska visas någonting som är bra men ärligt talat så är tv utbudet enormt tråkigt, känns som det är mest människor som söker kärlek eller någon repris av en serie som man redan har sett. Vissa dagar är det mer roliga saker att se på men det är inte ofta, allra minst på helgen. Det är ju då man är ledig, då man kan sitta uppe längre just för att man inte ska upp tidigt dagen efter men är där någon bra film då??!! NEJ!! 

Tänker tillbaka när man var yngre och det var en himla massa att följa, iallafall för min del. Skilda världar, rederiet, tre kronor & på fredags kvällarna var det antingen fångarna på fortet, sikta mot stjärnorna eller något annat program som man inte hade sett 10 år i rad för att producenterna eller vem det nu är inte kan komma fram till några nya idéer. Då var tv bra, något man såg fram emot men idag, nej då är det näst intill mest skit ! 

Håller ni med ?? 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den )

Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat ?:

Trackback
RSS 2.0