Julen & en massa bilder

Vilken bra jul det har varit, är så nöjd med allt vi har fått och det är så kul att få se vad alla har hittat på till lilleman. Nu har han hela rummet fyllt med en massa nya leksaker och han leker ju gärna med allt samtidigt haha :) 
Underbart är det att se honom krypa in på sitt rum och sätta sig och leka, känns som han har förstått att där inne är det bara hans :)

Lilleman har verkligen varit duktig dessa dagar trots att det inte blivit mycket sömn på dagen och han har kommit senare i säng på kvällen. Känns som vi alla behöver någon dag på oss att vila upp oss, jag känner mig verkligen helt slut! 

I morgon när Ikea öppnar ska vi dit och handla, lilleman & Rocky får åka till svärmor o svärfar under tiden. Gissar att där kommer va smockat med folk men det får man väl stå ut med.
Mer än så har vi inte planerat & jag tror inte att vi planerar in mycket mer i heller, bara va hemma & ta det lugnt tillsammans, underbart :)

Några av lillemans julklappar kommer här.

Stapellådor från jabadabado från farbror  och faster, älskar dessa !! :)


En av alla böcker, älskar att han får böcker & denna är ju lite extra rolig :) 





 En massa nya kläder av mormor/morfar, farmor/farfar & gammelmormor & gammelmorfar.


Brio familjen :) älskar brios leksaker!


Lillemans första film, detta var även den första filmen som jag fick av min morfar.

Han fick även, puzzel, mössa, lego duplo, fler böcker, en bil, en klocka, mer kläder, en smurf och en massa leksaker till.


Lilleman fick träffa tomten, lite halvt iallafall. Nästa år kommer den riktiga :)

Och här kommer ett gäng bilder till :)









Kommentarer
Postat av: Tess

Så fina paketer han har fått ! Älska uggle-pyjamasen. Vilhelmina har samma fast i rosa.
Han verkar helnöjd med sitt rum, skönt :-)

2013-12-25 @ 21:32:33
URL: http://inheels.blogg.se
Postat av: Tess

De har rätt mycket skogsmotiv osv på Lindex nu, iaf till tjejer vet kag men borde ha liknande till killar. Mycket med rävar, rådjur och ugglor. Jag ÄLSKAR Lindex barnkläder, så himla fina! Färgglada !
Är inte så mycket för typ Mumin och bamse osv men såg ett par riktigt snygga på Lindex som kag skulle kunna tänka mig. Hittade mycket på större avdelningen i storlek 86. Hon ligger mestadels på 80 nu men smyger över, vad gör det om de är lite stort ? :-)
Vilken storlek har lilleman i kläder nu? :-) kan man hålla lite utkik. Gillar du också ugglor ?
De stapellådorna han fick från Jabadabado, SÅ FINA !

2013-12-25 @ 21:52:10
URL: http://inheels.blogg.se
Postat av: Tess

Ja jag har haft svårt för de innan. Men de var så himla fina på Lindex. Så färgglada och söta! Verkligen något jag skulle kunna skaffa till lillan. Pyjamaser är bara så kul också.
Ja jag stod och kollade på dem inne på Leklust, samma byggnad som babyproffsen, de har en massa jabadabado grejer.

2013-12-25 @ 22:04:31
URL: http://inheels.blogg.se
Postat av: Tess

Har inte varit på babyproffsen på länge. Tycker de blivit så penga-kåta. Men ja, vissa grejer är de bra på och bara återförsäljare utav. Tyckte de var lite nonchalanta sist vi va där.. Men de har varit bra innan. Kolla inne på Leklust nästa gång du har vägarna förbi, jättemycket inredning osv från dem :-)

Usch, ska snart försöka sova.. Jädrans mage, någon gång måste de väll sluta

2013-12-25 @ 22:13:20
URL: http://inheels.blogg.se
Postat av: Tess

Ja de ska inte vara för mycket :-)
Nä jag tror jag ifrågasatte en grej så blev de sura miner. Vet Mallan var inne med sin vagn för handtaget var kasst. Och de kontaktade inte ens Emmaljunga eller något. De sa att de inte tog de på garantin typ och då fick de vända sig till ARN osv osv.. Sjukt oproffsigt, kunde iaf kontaktat Emmaljunga. Nåja... Ja de har alltid varit bra mot mig/oss innan med.. Men tyckte de var så snäsiga sist. Tror de var typ 2mån sedan nu eller något sånt. Älskar babyvintage. Så bra att ha och göra med.

Nja? Vet ej, kräker inte utan de är andra hållet. Vidrigt är de. Har ingen feber men fryser lite, men kanske för man är trött. Började i morse. Mådde illa igårkväll, sedan fick jag springa på dass i morse sedan varit lugnt från frukost tills ikväll. Iofs åt jag ingenting där imellan. Men åt hos Johans föräldrar ikväll.
Sedan satte de igång igen. Man blir så utmattad. Men druckit resorb nu och ska lägga mig så hoppas på att få sova men ont i magen, är väll för den är tom. Blir att skicka gubben o handla proviva imorgon..

2013-12-25 @ 23:15:16
URL: http://inheels.blogg.se
Postat av: Tess

Tackar.. Än så länge känns de ok, natten har varit hyfsat lugn. Bara uppe en gång vid 01. Men har ingenting i magen. Har två smörgåsrån jag tänkte ge mig på.
Hade hoppats på lite sovmorgon men den lilla vaknade ledsen och en annan satte sig rakt upp i sängen typ.. Gubben är döv som vanligt. Haha..

2013-12-26 @ 07:59:29
URL: http://inheels.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den )

Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat ?:

Trackback
RSS 2.0