Sista dagen

Sista dagen på detta året, förra året satt jag med en mage stor som ett hus och fira nyår ute i Bjuv hos Sara, Richard och Julia. Tänk så liten hon var då, kommer ihåg hon låg o sov i vagnen under tiden alla raketer åkte upp. Hoppas lilleman är lika duktig :) fast det hade varit kul om han hade fått se det så länge han inte blir rädd såklart.

Detta året firar vi på samma ställe, god mat, trevligt sällskap, Bingolotto och en massa mys. Perfekt nyår enligt mitt tycke! 

Känns verkligen som man har växt ifrån allt det här med att festa loss en massa, känns som det var ett par år sedan det var jätte kul. Självklart kan det var kul nu också men att supa sig full o sen knappt minnas något, njäää det skippar jag nog ;) 

För engångs skull så är jag klar i tid eller jag ska bara hitta något vettigt att ha på mig också men allt annat är klart, brukar va jag som springer här med eld i rumpan annars :) haha tur jag har en sambo som faktiskt också brukar göra det ibland!

Hade hoppats på att lillen skulle sova lite nu på eftermiddagen men icke, kanske somnar i bilen. Annars lär det var en trött kille ikväll. Aja han lär bli pigg när han får träffa sin kompis.
Ska ta och packa ner alla hans saker så det också är gjort och till er vill jag bara säga GOTT NYTT ÅR :)




Kommentarer
Postat av: Tess

Jag klarade mig ! Woohoo ! ;-)
Njo, de har hjälpt med att jag inte springer så ofta på toaletten vilket är skönt. Från 10-15 ggr till tre igår och idag två än så länge.. Fortfarande inte rätt konsistens (om du nu ville veta) haha..
Men jag blir rysligt illamående på dem och torr i munnen, dricker massa vatten hela tiden för de ska lätta. Men hellre illamående än att springa på dass..

Tur du skrev om bingolotto. Ska minsann skicka iväg mannen tror jag. Så man har något att göra ikväll ;-)

2013-12-31 @ 15:15:55
URL: http://inheels.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den )

Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat ?:

Trackback
RSS 2.0