Skräp!

Vaknade i morse och kände mig frisk, en aning trött fortfarande men inte så konstigt. Var till och med sugen på mat, speciellt cheeseburgare och det fick jag.. Urk!! Ångra mig i samma sekund för fy vad jag mått illa sen dess, äckligt var det också. Sorry McDonalds men er mat är verkligen skräp nu för tiden !!


Vilat & vilat & vilat men illamåendet har suttit kvar & jag känner mig dålig igen! Hoppas sömnen i natt gör att allt försvinner för nu vill jag bli frisk och kunna leka med min son utan att tappa orken på två röda.
Kan säga att det har verkligen blivit fart i den lille, han klättrar och slänger sig i soffan och rullar runt och har sig. 
När han hade vilat i eftermiddag och Andre kom in till han så satt han upp i min säng, inte alls bra med tanke på att han skuttar runt så mkt och hade kunnat ramlat ner så snabbt men duktig är han som faktiskt kan sätta sig nu :) han har kunnat innan också men då oftast när han legat på skötbordet eller golvet men nu börjar han bli riktigt stark :)

Krypa det vill sig inte riktigt men ett steg fram tog han sen åkte han ner på mage, han vill så gärna men vet inte hur han ska reda ut det med benen men övning ger färdighet :)







Kommentarer
Postat av: Sarah Norring

Duktiga killen snart kommer de :)

2013-12-07 @ 09:43:33
URL: http://sarahnorrings.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den )

Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat ?:

Trackback
RSS 2.0